Κρατήστε με ενήμερο για τα Peak Awards 2024

Οι προηγούμενες διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής

Peak Performance Marketing Awards 2022

Ανακοινώθηκαν οι νικητές των PEAK Performance Marketing Awards 2022, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε για 6η χρονιά η BOUSSIAS, με την υποστήριξη της Google, με στόχο να αναδείξει τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο Performance Marketing. H Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στο Fantasia, με τη συμμετοχή 350+ στελεχών της αγοράς, οι οποίοι στο τέλος της βραδιάς γιόρτασαν τη διάκρισή τους απολαμβάνοντας ένα εντυπωσιακό DJ set.

PEAK Awards 2022

Τις κορυφαίες διακρίσεις της χρονιάς απέσπασαν:

– η Ogilvy ως «Performance Agency of the Year | 50+ employees»
– η MEDIACUBE ως «Performance Agency of the Year | up to 49 employees»
– οι IKEA & SKY express ως «Performance Brands of the Year»


Αντίστοιχα, με Platinum βραβείο τιμήθηκαν:

– οι MEDIACUBE & SKY express στην κατηγορία “Best International Campaign”
– οι Tempo OMD & Alpha Bank στην κατηγορία “Best Performance in Finance & Insurance”
– οι Ogilvy & IKEA στην κατηγορία “Best Use of Video for Performance Purposes”

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 53 πολύπειρα στελέχη, υπό την προεδρία της Υβέτ Κοσμετάτου, Chief Marketing & Communications Officer στην Lamda Development.

Η Jury President των PEAK Awards δήλωσε σχετικά:

«Τα PEAK Performance Marketing Awards, όπως και ο ίδιος τους τίτλος δεικνύει, αποτυπώνουν μια απλή εξίσωση, και συνάμα, μια πραγματικότητα: το Marketing είναι digital, το digital είναι μετρήσιμο, συνεπώς το Marketing είναι Performance. Σε μια εποχή που τα πάντα επαναπροσδιορίζονται, που μπορούμε να έχουμε οτιδήποτε θελήσουμε άμεσα στην πόρτα μας, το funnel – από το awareness στο consideration, μέχρι το πολυπόθητο conversion – έχει συρρικνωθεί σημαντικά. Μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον, η δύναμη του brand είναι καθοριστικός παράγοντας για την τελική απόφαση. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι ήρθε πια η στιγμή να σταματήσουμε να αντιμετωπίζουμε το brand και το performance σαν δυο διαφορετικές δράσεις».

Peak Performance Marketing Awards 2021

Ogilvy & Πλαίσιο Computers οι κορυφαίοι της χρονιάς

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των PEAK Performance Marketing Awards 2021, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε για 5η χρονιά η BOUSSIAS, με την υποστήριξη της Google, προκειμένου να αναδείξει τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο Performance Marketing.

Παρακολουθήστε on demand την απονομή των Peak Performance Marketing Awards 2021

Τις κορυφαίες διακρίσεις της χρονιάς απέσπασαν:

η Ogilvy ως «Performance Agency of the Year»

& η Πλαίσιο Computers ως «Performance Brand of the Year»

Αντίστοιχα, με Gold βραβείο/α τιμήθηκαν οι: Γρηγόρης, DentsuX, Eurobank, FDN Group, G4S, iProspect, MEDIACUBE, Mindshare, Myikona, Mythiki, Ogilvy, OMNICLIQ, ON.Marketing, Πλαίσιο Computers, Politikos Shop, Public, ROIX, ToFarmakeioMou και Vodafone.

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 45 καταξιωμένα στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υπό την προεδρία του Πάνου Μπάσιου, Digital, Data & Analytics Director στην MSD Greece, Cyprus and Malta.

Ο Jury President των PEAK Awards δήλωσε σχετικά:

«Στη νέα αυτή πραγματικότητα που ζούμε, το Performance Marketing αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα και ‘εργαλείο’ για την επίτευξη της πολυεπίπεδης μεγιστοποίησης της επιχειρηματικής απόδοσης μιας επιχείρησης. Αξίζουν, λοιπόν, συγχαρητήρια όχι μόνο στις εταιρείες που συμμετείχαν στα βραβεία αλλά κυρίως στις ομάδες των ανθρώπων πίσω από αυτές , οι οποίοι έδωσαν και δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους με γνώμονα τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των εταιρειών τους».

Οι δηλώσεις των Μεγάλων Νικητών

 Χρήστος Λάτος, Deputy CEO, Ogilvy 

«Στην Ogilvy, πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα brands που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δυναμική των online πλατφορμών, πρέπει να καταργήσουν τα σιλό που υπάρχουν στη διαδικασία δημιουργίας περιεχομένου και προώθησής του. Όπου η στρατηγική, οι sophisticated online media τακτικές και το δημιουργικό ενημερώνουν και επηρεάζουν το ένα το άλλο. Έχοντας ακολουθήσει πιστά τις παραπάνω αρχές, σε συνδυασμό με την προσέλκυση ταλαντούχων ανθρώπων, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα από 20 experts στο performance marketing και πλέον να είμαστε Agency of the Year στα PEAK Awards. Η διάκριση αυτή μας τιμά αφάνταστα και είναι ο στόχος που είχαμε βάλει εδώ και 2 χρόνια με την Έρη, τον Κώστα, τον Μάνο, τον Δημήτρη και με όλη την ομάδα. Ευχαριστούμε, λοιπόν, πάνω από όλα, τους πελάτες μας με τους οποίους δουλεύουμε πολύ στενά μαζί, καθώς και το δίκτυο της Ogilvy που μας ενημερώνει συνεχώς με τα τελευταία trends, μεθοδολογίες και πρακτικές». 

Κωνσταντίνος Γεράρδος, CEO, Πλαίσιο Computers 

«Δεν είναι ότι ο ψηφιακός κόσμος ρέει στο αίμα μας ή ότι η τεχνολογία αποτελεί μια στις 10 λέξεις των καθημερινών μας διαλόγων. Είναι ότι έχουμε ανθρώπους παθιασμένους με τη δουλειά τους, δεμένους σαν ουσιαστική ομάδα, που πετυχαίνουν κάθε ημέρα υπέροχα πράγματα. Είναι υπερηφάνειά μας να είμαστε ένα Πλαίσιο, μέσα στο οποίο οι άνθρωποι βρίσκουν χώρο και εργαλεία για να γράφουν επιτυχίες. Ευχαριστούμε πολύ για τις πολλές και μεγάλες διακρίσεις και kudos στην digital ομάδα μας». 

Peak Perfomance Marekting Awards 2021

Peak Performance Marketing Awards 2020

Βραβεύτηκαν οι εταιρείες που με την υπέρ-απόδοσή τους συνέβαλαν στην ανάπτυξη της αγοράς

Πραγματοποιήθηκε η απονομή των PEAK Performance Marketing Awards 2020, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε για 4η χρονιά το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, με την υποστήριξη της Google, προκειμένου να αναδείξει τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο Performance Marketing.

Τις κορυφαίες διακρίσεις της χρονιάς απέσπασαν:

– η Relevance Digital Agency ως «Performance Agency of the Year»
– & η BEAT ως «Performance Brand of the Year»

Αντίστοιχα, με Gold βραβείο τιμήθηκαν οι: Adjust, Alpha Bank & DDB Athens, DOPE Studio, IKEA, Koolmetrix, Mediacube, Omnicliq, Relevance Digital Agency, SEM Wizard και Vodafone Greece.

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 31 καταξιωμένα στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υπό την προεδρία του Ηλία Σούση, Head of Domestic Market, Agencies and YouTube Greece, Bulgaria, Cyprus, Malta, Google

Peak Performance Marketing Awards 2019

Οι Δηλώσεις του Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής & των Μεγάλων Νικητών της Βραδιάς

Ηλίας Σούσης, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής & Head of Domestic Market, Agencies and YouTube Greece, Bulgaria, Cyprus, Malta, Google

«Σε μία δύσκολη εποχή, γεμάτη προκλήσεις και για την αγορά της Διαφήμισης, είμαι χαρούμενος που ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών κατάφερε να συμμετάσχει στα Peak Awards και φέτος. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η ποιότητα των συμμετοχών ήταν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναβαθμισμένη και πλέον μπορούμε να πούμε πως τα ελληνικά agencies είναι πολύ ανταγωνιστικά στο Performance Marketing, ακόμη και συγκρινόμενα με agencies του εξωτερικού. Η σύνδεση CRM με τη Διαφήμιση, η σωστή διαχείριση δεδομένων, η μετατροπή τους σε σημαντικά business insights και η χρήση τους για επιτυχημένες καμπάνιες, όπως επίσης και η βελτίωση των δημιουργικών με mindset performance, είναι μερικά από αυτά που μας εντυπωσίασαν φέτος στις συμμετοχές. Συγχαρητήρια σε όλους κι ευελπιστώ το 2021 να είναι μία πιο σταθερή και καλύτερη χρονιά».

Θανάσης Σοφιανός, Founder-CEO, Relevance Digital Agency

«Είμαστε περήφανοι, που η Relevance Digital Agency διακρίθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως Performance Agency of the Year στα Peak Performance Marketing Awards. Παράλληλα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που λάβαμε 41 βραβεία για case studies τα οποία αφορούσαν 15 πελάτες μας, καθώς και για τον τίτλο του Performance Brand of the Year, που απέσπασε ο πελάτης μας BEAT. Σε μία εποχή με διαρκείς εξελίξεις και πολλαπλές προκλήσεις, ο κλάδος του Digital Marketing αναδεικνύεται σε στυλοβάτη των επιχειρήσεων, συμβάλλοντας καθοριστικά στην κερδοφορία τους. Για την ομάδα μας, οι σημαντικές αυτές διακρίσεις έρχονται ως επιστέγασμα της μεθοδικής δουλείας και της προσήλωσής μας όλα αυτά τα χρόνια στην παροχή αποτελεσματικών, καινοτόμων λύσεων. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους και την ευκαιρία που μας δίνουν να εξελισσόμαστε μαζί τους, θέτοντας ακόμη υψηλότερους στόχους. Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μας και θερμά συγχαρητήρια σε όλους».

Μαρία Μουζακίτη, Head of Marketing & Communications, BEAT app

«Μιλώντας για App Marketing, το Performance Marketing είναι για εμάς στο BEAT το πλέον σημαντικό κανάλι user acquisition και απορροφά σταθερά ένα ικανό μέρος του spend μας. Καθώς το digital εξελίσσεται, οι πλατφόρμες όπως η Google παρέχουν δυνατότητες στόχευσης και attribution που μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε το κόστος κτήσης κάθε χρήστη, και να βελτιστοποιούμε τις πρακτικές μας με δυναμικό τρόπο. Τον τελευταίο χρόνο και σε συνεργασία με τη Relevance, έχουμε καταφέρει να μειώσουμε τα unit costs μας όπως ποτέ ξανά – και επομένως να κερδίζουμε περισσότερους χρήστες δαπανώντας λιγότερα χρήματα».

Peak Performance Marketing Awards 2019

Βραβεύθηκαν οι καλύτεροι του Performance Marketing

Έχοντας μπει πλέον στη φάση της ωριμότητας, η ελληνική αγορά του Performance Marketing έχει να δείξει δουλειές εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Για 3η χρονιά, και με την υποστήριξη της Google, τα PEAK Performance Marketing Awards 2019 ανέδειξαν τις βέλτιστες πρακτικές που σηματοδοτούν τη δυναμική εξέλιξη του industry.
Παρακολουθήστε on demand την απονομή των Peak Performance Marketing Awards 2019.
Απονεμήθηκαν την Τετάρτη 5 Ιουνίου σε μια λαμπρή τελετή στο Anais Club, τα PEAK Performance Marketing Awards 2019, αναδεικνύοντας για 3η χρονιά τις βέλτιστες πρακτικές στον απαιτητικό χώρο του Performance. Η σημασία των εν λόγω βραβείων για όλο το οικοσύστημα αποτυπώθηκε για άλλη μια χρονιά στην αύξηση των συμμετοχών και στη αθρόα προσέλευση στελεχών από όλες τις πλευρές στη βραδιά της τελετής απονομής.
Peak Performance Marketing Awards 2019

Οι μεγάλες διακρίσεις

Τον τίτλο του Performance Agency of The Year σήκωσε η Relevance Digital Agency, ενώ, λόγω ισοβαθμίας, φέτος απονεμήθηκαν δύο Performance Brand of The Year με τους τίτλους να πηγαίνουν στις εταιρείες Agnotis και Eurobank. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη λίστα των εταιρειών με τα περισσότερα βραβεία της διοργάνωσης ολοκληρώνουν τα agencies iProspect, Reprise, Ogilvy, Koolmetrix και MediaCube, ενώ, από πλευράς διαφημιζόμενων ξεχώρισε επίσης η εταιρεία Leaseplan Hellas. Συνολικά απονεμήθηκαν 36 χρυσά, 44 ασημένια και 55 χάλκινα βραβεία, ενώ, όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Δημήτρης Μανιάτης, ο σκληρός ανταγωνισμός αποτυπώθηκε στα ποσοστά των βραβεύσεων, καθώς μόλις το 30% των συμμετοχών απέσπασε κάποιο βραβείο, ενώ λιγότερο από 8% απέσπασε χρυσή διάκριση.

Βραδιά «performance» γιορτής

Τα PEAK Awards διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2017 από το Marketing Week και την Boussias Communications. Στην 3η πλέον χρονιά διεξαγωγής τους και με τον αριθμό των υποψηφιοτήτων να έχει παρουσιάσει εντυπωσιακή αύξηση, η αγορά αγκαλιάζει τον θεσμό, με την Τελετή Απονομής να αποτελεί σημείο συνάντησης των experts του ελληνικού Performance Marketing. Ο οικοδεσπότης της βραδιάς, δημοσιογράφος Πέτρος Κουμπλής, υποδέχτηκε στο Anais Club περισσότερα από 300 στελέχη, τα οποία πανηγύρισαν τις διακρίσεις και διασκέδασαν με χορό και ποτό στον όμορφο εξωτερικό χώρο του club, μετά το τέλος των βραβεύσεων. Tα βραβεία διοργανώθηκαν με την πολύτιμη υποστήριξη της Google. Χορηγός Ποτού ήταν το Cointreau.

«Η αγορά έχει εκπαιδευτεί στο Performance»

Ηλίας Σούσης, Head of Domestic Market & YouTube, Google Greece, Malta, Bulgaria & Cyprus

«Είμαστε αρκετά χαρούμενοι που για μία ακόμη χρονιά είδαμε τη δουλειά των ανθρώπων του performance marketing να βραβεύεται και να εορτάζεται. Το σημαντικότερο στοιχείο των φετινών βραβείων ήταν όχι μόνο ότι είχαμε πολλά περισσότερα cases απ’ ότι 1 με 2 χρόνια πριν, αλλά πως η ποιότητα των συμμετοχών ήταν εντυπωσιακή. Συνεπώς θεωρούμε πως η αγορά έχει εκπαιδευτεί αρκετά όσον αφορά το Performance Marketing και πως το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται από πολλές εταιρείες είναι ιδιαίτερα υψηλό».

«Η αγορά του Performance δείχνει το δρόμο»

Δημήτρης Μανιάτης, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής

«Τα PEAK Awards μου έδωσαν τη δυνατότητα να δω με μια διαφορετική ματιά την εξέλιξη του digital marketing στην Ελλάδα. Τα μηνύματα είναι ελπιδοφόρα, η αγορά μεγαλώνει και αυτό που δείχνουν τα PEAK Awards είναι ακριβώς ο παλμός του οικοσυστήματος του Digital Marketing. Η διοργάνωση βράβευσε τους καλύτερους των καλύτερων του digital marketing, οι οποίοι θεωρώ ότι είναι από το χώρο του performance. Οι συμμετοχές στα PEAK Awards σημειώνουν αύξηση της τάξης του 70% χρόνο με το χρόνο, ενώ φέτος, κάτω από το 30% των συμμετοχών πήρε βραβείο και σχεδόν 8% βραβεύθηκαν με gold. Τα στοιχεία μας δείχνουν πόσο έντονος έχει γίνει ο ανταγωνισμός και πόσο το performance αφορά πλέον σε όλο και μεγαλύτερους παίκτες της αγοράς. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια».

«Στο Performance Marketing οι εξελίξεις είναι ραγδαίες»

Θανάσης Σοφιανός, Founder-CEO, Relevance Digital Agency

«Στη Relevance είμαστε μια φιλόδοξη ομάδα που κάνει μια τεράστια προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να διακριθούμε ως Performance Agency of the Year 2019. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Την εμπιστοσύνη τους δεν τη θεωρούμε δεδομένη και προσπαθούμε και θα προσπαθούμε να την κερδίζουμε κάθε μέρα. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλα τα agencies και τις εταιρείες που συμμετείχαν στα φετινά βραβεία. Θεωρώ ότι ο υγιής ανταγωνισμός που υπάρχει στον κλάδο μας όπως και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, μας κινητοποιούν και μας κάνουν όλους καλύτερους. Στο Performance Marketing οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και πιστεύω ότι στο τέλος “κερδίζει” όποιος φροντίζει να τις οδηγεί. Αυτός θα είναι ο στόχος της Relevance και για το επόμενο έτος. Τα καλύτερα έρχονται. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους».

«Οδεύουμε προς την προσέγγιση του segment of one»

Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος, Head of Performance Marketing & Digital Analytics, Eurobank

«Τα Peak Performance Marketing Awards αποτελούν την πιο αξιόπιστη διοργάνωση για την προβολή και αξιολόγηση Digital Marketing καμπανιών. Το Digital Marketing και οι επιχειρήσεις εξελίσσονται συνεχώς και τα Peak Awards κάνουν το ίδιο, ώστε να αντανακλούν την καινοτομία και τη δημιουργικότητα στο πιο δυναμικό κανάλι προβολής και επικοινωνίας. Τα φετινά βραβεία ήταν μια γιορτή εξασφάλισης και αναγνώρισης της αριστείας των καλύτερων agencies και brands του χώρου. Σαν Eurobank είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι παρά την αύξηση στις συνολικές υποβολές συμμετοχών κατά 70% σε σχέση με πέρυσι, καταφέραμε όχι μόνο να κατακτήσουμε 8 βραβεία για μια μεγάλη γκάμα δουλειών που κάναμε το 2018, αλλά και να διακριθούμε ως Perfomance Brand of the Year. Η διάκριση αυτή μας δίνει δύναμη και επιβραβεύει και τους δυο άξονες της στρατηγικής που ακολουθούμε στην Eurobank. Nα συνεχίσουμε να “τεστάρουμε”, γιατί ότι λειτούργησε σήμερα μπορεί να μην λειτουργήσει αύριο και ότι λειτούργησε χθες μπορεί να λειτουργήσει και πάλι. Να αξιοποιούμε τα δεδομένα ώστε να αφήσουμε πίσω μας την προσέγγιση των χρηστών ως μέρος ενός customer segment και να προσεγγίσουμε πλέον τον καθένα ξεχωριστά ως segment of one».

«Η διάκριση αυτή μας τιμά»

Εταιρεία Agnotis

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να λαμβάνουμε τη συγκεκριμένη διάκριση ανάμεσα σε τόσο μεγάλες εταιρείες. Ευχαριστούμε όλη την ομάδα της Relevance και τον καθένα ξεχωριστά για την εξαιρετική δουλειά τους που φέρνει αποτελέσματα. Ευχαριστούμε πολύ για τη σημερινή διάκριση».

Peak Performance Marketing Awards 2018

Σε iProspect και Τράπεζα Πειραιώς οι κορυφαίες διακρίσεις

Παρουσία σύσσωμης της αγοράς του Performance Marketing, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ 3 Ιουλίου, στο gazarte, η Τελετή Απονομής των εφετινών Peak Performance Marketing Awards. Στόχος των βραβείων, τα οποία διοργανώθηκαν για 2η χρονιά από το Marketing Week και την Boussias Communications, με την πολύτιμη υποστήριξη της Google, ήταν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο Performance Marketing.

Οι μεγάλες διακρίσεις

Την υψηλότερη διάκριση της βραδιάς απέσπασε η iProspect, η οποία αναδείχθηκε Performance Agency of The Year. Η εταιρεία απέσπασε 3 Gold, 11 Silver και 13 Bronze βραβεία, για πελάτες της όπως Vodafone, Eurobank, Ίδρυμα Ωνάση, ΑΒ Βασιλόπουλος, Celestyal Cruises, κ.α. Αντίστοιχα Performance Brand of The Year αναδείχθηκε η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία έλαβε 4 Gold βραβεία.

Peak Performance Marketing Awards 2019

Εξαιρετικές επιδόσεις σε πολλούς κλάδους

Πολλή καλή εμφάνιση είχαν στα βραβεία μια σειρά agencies, αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο του Performance στην Ελλάδα. Σημαντική παράμετρος επίσης η έντονη «παρουσία» διαφημιζόμενων brands και εταιρειών, γεγονός που αποδεικνύει την αυξανόμενη σημασία του Performance για την ελληνική αγορά, σε ένα μεγάλο εύρος κλάδων. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Relevance «έφυγε» από το gazarte χθες με 7 Gold, 2 Silver και 6 Bronze για έργα της που αφορούσαν σε διαφημιζόμενους όπως NAK Shoes, Agnotis, Intralot, Parkaround, Avis, κ.α., η IPG Mediabrands απέσπασε 4 Gold, 3 Silver και 1 Bronze για διαφημιζόμενους όπως Τράπεζα Πειραιώς, Leaseplan Hellas, ΝΝ Hellas, ΟΠΑΠ και Attica Beauty, ενώ στους «Gold» είδαμε και τις Koolmetrix (με 4 Gold και 2 Silver για έργα της όπως ofarmakopoiosmou.gr, pizza fan, You.gr), ForestView (με 1 Gold και 2 Bronze), Sleed (2 Gold, 1 Silver, 1 Bronze), OMNICLIQ Ι.Κ.Ε. (1 Gold, 1 Silver). Στις Gold διακρίσεις είδαμε επίσης τις εταιρείες Interamerican (2 Gold, 1 Bronze), Wind Hellas (1 Gold, 2 Bronze) και Public (1 Gold, 2 Silver). Το «roster» των βραβευθέντων στα PEAK Awards του 2018 περιλαμβάνει επίσης τις OgilvyOne, Mindshare, Digital Ecosystems, Initiative, BGM OMD, SEM Wizard, The Flying Pot, iTrust Digital Strategy, GIM Greek Internet Marketing, monks, NN Hellas, ΟΠΑΠ, Eurolife Ασφαλιστική, Pharmacy295.

Αύξηση συμμετοχών

H μεγάλη συμμετοχή και ο ενθουσιασμός που χαρακτήρισαν την Τελετή Απονομής των βραβείων, επιβεβαίωσαν το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει πλέον το Performance Marketing στο σημερινό οικοσύστημα. Με την αποτελεσματικότητα, λοιπόν, στο επίκεντρο και με τις υποψηφιότητες να έχουν αυξηθεί εφέτος κατά 54.1%, ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Πάρις Λύκος υποδέχτηκε περισσότερους από 250 εκπροσώπους του Performance Marketing, οι οποίοι γιόρτασαν την αριστεία στον δύσκολο χώρο του Performance Marketing. Συνολικά, απονεμήθηκαν 29 χρυσά, 30 ασημένια και 39 χάλκινα βραβεία.

«Δικαιώθηκαν οι προσδοκίες μας»

Ηλίας Σούσης, Google

Ένα από τα δεκάδες υψηλόβαθμα στελέχη που έδωσαν το «παρών» στην τελετή των Peak Performance Marketing Awards ήταν ο Ηλίας Σούσης, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής και Head of Domestic Market, Agencies and YouTube για τις αγορές της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, της Κύπρου και της Μάλτας, ο οποίος σχολίασε: «Ως Κριτική Επιτροπή είχαμε υψηλές προσδοκίες από τις φετινές συμμετοχές. Πιστεύω ότι δικαιωθήκαμε. Το επίπεδο των έργων ήταν ιδιαίτερα υψηλό δυσκολεύοντας τη δική μας δουλειά και αντικατοπτρίζοντας τη φάση της ωριμότητας στην οποία μπαίνει πλέον η αγορά. Νομίζω ότι τα εφετινά βραβεία αποτελούν υψηλής ποιότητας case studies για το Performance Marketing και εμπλουτίζουν τη συλλογική μας γνώση για το industry».

«Οι πελάτες τολμούν και δοκιμάζουν»

Γιάννης Αμαξόπουλος, iProspect

Αναφερόμενος στη διάκριση της iProspect με τον τίτλο του Performance Agency of The Year, ο Γιάννης Αμαξόπουλος, Managing Director της εταιρείας, δήλωσε: «Σε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών για την iProspect καταφέραμε για άλλη μία φορά να εστιάσουμε σε αυτό που μας ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια και δεν είναι άλλο από τη συλλογική δουλειά μίας πολύ δυνατής ομάδας που φέρνει αποτελέσματα. Αποτελέσματα για τους πελάτες μας που τολμούν και δοκιμάζουν όσα τους προτείνουμε, αλλά και για όλους εμάς μιας και μας δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθούμε σαν επαγγελματίες και να εξελίξουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας. Και η σημερινή, δεύτερη συνεχόμενη διάκριση ως Performance Agency of the Year αλλά και τα 27 βραβεία σε 19 κατηγορίες που κερδίσαμε αποτελούν την ξεχωριστή και ιδιαίτερα ευχάριστη επιβράβευση αυτής της διαρκούς προσπάθειας για καινοτομία που είναι μέρος του DNA μας και μας κάνει να ξεχωρίζουμε».

«Στόχος μας η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων»

Φίλιππος Προύντζος, Τράπεζα Πειραιώς

Από την πλευρά του Performance Brand of The Year, ο Φίλιππος Προύντζος, Senior Manager, Retail-Digital Marketing & Επικοινωνία, Τράπεζα Πειραιώς, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τις διακρίσεις που λάβαμε στα PEAK Awards 2018 και πολύ υπερήφανοι για τους ανθρώπους και συνεργάτες μας. Η ανάδειξη της Τράπεζας Πειραιώς σε Performance Brand of the Year, καθώς και η κατάκτηση 4 Χρυσών PEAK Awards για τις καμπάνιες «Winbank Mobile App» και «Κάρτες VISA της Τράπεζας Πειραιώς για το Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου FIFA 2018», αποτελεί μια ακόμη επιβράβευση της εξαιρετικής δουλειάς που κάνουν οι άνθρωποι της Τράπεζας Πειραιώς, με στόχο τη δημιουργία και προώθηση καινοτόμων προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας. Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας The Newtons Laboratory, Bold Ogilvy, Mindshare και Reprise για την άψογη συνεργασία και ευχόμαστε να μας δοθεί η ευκαιρία να κερδίσουμε μαζί ακόμα περισσότερα βραβεία και διακρίσεις».

Peak Performance Marketing Awards 2017

Η iProspect ανακηρύχθηκε Agency of the Year

Τον τίτλο του Brand of the Year απέσπασε η Eurobank

Με μεγάλη συμμετοχή, ενθουσιασμό και πανηγυρική διάθεση, πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου 2017 η Τελετή Απονομής των πρώτων Peak Performance Marketing Awards. Στόχος των βραβείων, τα οποία διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και το Marketing Week με την πολύτιμη υποστήριξη της Google, ήταν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο Performance Marketing.

Παρακολουθήστε on demand την απονομή των Peak Perfomance Marketing Awards 2017.

H μεγάλη συμμετοχή και ο ενθουσιασμός που χαρακτήρισαν την Τελετή Απονομής, επιβεβαίωσαν την επιθυμία της αγοράς του Digital για μία διοργάνωση η οποία θα αναδείκνυε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει πλέον το Performance Marketing στο σημερινό οικοσύστημα. Στην πρώτη λοιπόν διοργάνωση αναγνώρισης καλών πρακτικών στο πεδίο του performance marketing στην Ελλάδα, απονεμήθηκαν συνολικά 31 χρυσά, 30 ασημένια και 34 χάλκινα βραβεία. «Performance Agency of the Year» ανακηρύχθηκε η iProspect, ενώ η Eurobank τιμήθηκε με το βραβείο «Performance Brand of the Year».

Peak Performance Marketing Awards 2019

Η iProspect απέσπασε 13 χρυσά βραβεία, 14 ασημένια και 8 χάλκινα. Στα gold βραβεία της βραδιάς από πλευράς agencies συναντάμε επίσης τις εταιρείες Reprise Media (6 Gold), Digital Ecosystems (4 Gold), Sleed (3 Gold), Koolmetrix (3 Gold), ενώ πολύ καλή εμφάνιση από πλευράς agencies είχαν επίσης οι εταιρείες ForestView, Interweave, Generation Y, Starlink, Hangover Media, Upstream, Relevance Digital, Wedia, Rascal, Neo@Ogilvy. Σημαντική ήταν και η παρουσία των πελατών στα βραβεία Performance, από πολλές διαφορετικές αγορές, με διαφημιζόμενους όπως Eurobank, Media Markt, Τράπεζα Πειραιώς, ΑΒ Βασιλόπουλος, Public, ΟΠΑΠ, Vodafone, κ.α.

Μια «performance» βραδιά

Με την αποτελεσματικότητα λοιπόν στο επίκεντρο, οι οικοδέσποινες της βραδιάς Τζένη Μελιτά και Μαντώ Γαστεράτου υποδέχθηκαν περισσότερους από 200 εκπροσώπους του Performance Marketing στο φιλόξενο χώρο του Gazarte, ενώ πολλοί άλλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τελετή μέσω Live Streaming. Ένα από τα δεκάδες υψηλόβαθμα στελέχη που έδωσαν το «παρών» στην τελετή των Peak Performance Marketing Awards ήταν και ο Γιώργος Σαλιάρης Φασσέας, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η αγορά στήριξε με θέρμη αυτήν την πρωτοβουλία και ευχαρίστησε τα Μέλη της Επιτροπής για την καλή δουλειά που έκαναν.

Παρούσα φυσικά και η Google που υποστήριξε τη διοργάνωση, με την Ελένη Μαυροειδή, Industry Manager της Google να συγχαίρει όλους τους νικητές και να υπογραμμίζει την «performance» καρδιά της εταιρείας: «Η Google είναι η ίδια μία εταιρεία που έχει μεγαλώσει πάνω στις performance πλατφόρμες», ανέφερε χαρακτηριστικά. Οι εταιρείες που βραβεύθηκαν έκαναν ιδιαίτερα «αισθητή» την παρουσία τους στο χώρο με ξέφρενα χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς για τις ομάδες τους, ενώ δεν έλειψαν και οι ευρηματικές παρουσίες όπως η μασκώτ… «Bluestarino», που ανέβασαν επί σκηνής η Rascal και η Blue Star Ferries παραλαμβάνοντας τη διάκρισή τους. Η βραδιά ολοκληρώθηκε στον εξωτερικό χώρο του Gazarte, με ποτά, μουσική, χαλαρή διάθεση, networking και συγχαρητήρια στους νικητές.

 

Aceh4D
Slot Demo Aceh4d
Situs Resmi Aceh4d
linkgacor-togelup.hayatesabz.net lunatogel https://arabiplus.ir seributoto hw77bet xx1toto lunatogel linitoto LAPAK7D PAJAKTOTO ollo4d KILAT77 KEY4D KEY4D tiktaktogel RTP Slot Aceh4d https://hayatesabz.net pajaktoto xx1toto oppatoto lunatogel MERIAH4D situstoto lunatogel asian4d monperatoto TERMINAL4D situs toto linkgacor.situsmaxwin clinicaspararecuperacao.com.br envystudiogt.com asia77 hotelearthlight.com hexagonview.com sky77 ANGKASA168 satorirattan.com TERMINAL4D LAPAK7D key4d dapurtoto timnas4d GARUDA4D asia77 WAJIK777 PRADA188 garuda4d asia77 terminal4d gila138 ASIA77 KAISARPOKER TERMINAL4D ASIAN4D KEY4D meriah4d SKY77 ollo4d asia77 pajaktoto GARUDA4D LAPAK7D MERIAH4D ollo4d sky77 key4d kaisarpoker timnas4d kaisarpoker kaisarpoker TIMNAS4D timnas4d terminal4d KAISARPOKER garuda4d daytonamasala.com PADMA88 sgcwin88 ASIA77 TERMINAL4D garuda4d satorirattan.co.id KILAT77 asia77 ollo4d lion4d key4d titi4d POS4D pajaktoto asia77 POS4D LAPAK7D pajaktoto OLLO4D PAJAKTOTO GBOTOTO https://lexcliq.com clinicaspararecuperacao.com.br hayatesabz.ir/ shopeeindonesia.co.id KILAU4D SPRING.COM hayatesabz.net centralfinance.com.np timnas4d rskasihherlinatimika.com parininihi.co.nz emasan.desa.id almanahmamiregi.sch.id timnas4d sggswu.edu.in/ terminal4d NUSABET88 debredamohotel.com ASIA77 SKY77 TERMINAL4D mialamanah.sch.id thanhlongsf.com KEY4D PAJAKTOTO TERMINAL4D techkritigroup.com radarnasional.net situsgacorxx1toto xx1toto linkgacorxx1toto xx1toto lexcliq.com lexcliq.com asian4d HW77BET TERMINAL4D ASIA77 HW77BET PAJAKTOTO HW77BET HW77BET HW77BET HW77BET xx1toto TERMINAL4D mahjong69 TERMINAL4D asian4d kaisarpoker tokekwin WAJIK777 MARETTOTO tiktaktogel astonbet hw77bet/ TOKYO88/ kenzototo sangathoki siji4d papuwa4d brri4d megagacor asia77 key4d xx1toto KILAU4D KAMPUS88 WD138 AZTEC88 timnas4d GEBYAR4D NIRWANA88 ohtogel slot88 HW77BET sangathoki TERMINAL4D kenzototo omtogel situsmaxwin merahtoto TERMINAL4D xx1toto pusat4d kenzototo sangathoki https://gacorslot7d.com/ TANCAP88 https://linkgacor.ratteb.com/ Situs Togel | Bandar Togel Online 2024 Situs TUS4D Situs Toto Aceh4d xx1totok terminal4d hw77slot TERMINAL4D KODE4D SUPRASLOT gila138 kilat77 xx1toto davo88 mpo2121 domtoto lunatogel jonitogel JET77 coloksgp sbctoto wongtoto okta388 hantogel suletoto topjitu win88 xx1toto juragan69 cuan123 rans303 lapak7d kaisarpoker latoto hades88 latoto MEGA338 aquaslot xx1toto papuwa4d siji4d Situs Toto Link Aceh4d fendi188 arjuna96 j200m lunatogel slot gacor tus4d aceh4d Pandora88 LAPAK7D Login Aceh4d bigwin138 mantra88 tustoto mio777 mainaja TOKYO88 koin138 TERMINAL4D LAPAK7D situspentaslot Tus4D KAISARPOKER TERMINAL4D dewihoki Link Aceh4d Tus4D Aceh4d WASIAT4D terminal4d epicwin138 BUAYA138 kaisarpoker nasa4d superdavo88 lapak7d maha168 kilat77 ANGKA69 dewa88 ASIA77 ollo4d grandbet88 KAISARPOKER TERMINAL4D PARIS77 AIRBET88 bakar77 surga88 kacang99 kaisarpoker dewa33 asiahoki bos88 88big EMAS168 lapak7d KAISARPOKER vava4d moba4d terminal4d kaisarpoker timnas4d langit69 bosswin168 terminal4d 88mega KING138 COCOL88 PAJAKTOTO kaisarpoker fendi188 CIPIT88 terminal4d kenzototo terminal4d bingo4d mega188 LAPAK7D DRAGON4D live toto macau TIMNAS4D terminal4d maxwin89 ANGSA4D GEBYAR4D SURGA88 TIMNAS4D MAXWIN138 terminal4d sakti123 tunas4d LAPAK7D DEPOSIT TANPA ANTRIAN agen77 dragon4d TERMINAL4D catur777 GBOWIN mamibet PALU4D ANGSA4D slot777 terminal4d dragon4d bro138 POCARI4D LUNATOGEL HOKI777 kilau4d POCARI4D UDINTOGEL HOMETOGEL TIMNAS4D LAPAK7D sky77 SBCTOTO kaisarpoker sandibet LAPAK7D BENTO123 PRADA188 LAPAK7D sawer4d BACKLINK
https://vintogel.sunwaves-fest.ro/ https://iresy.net/ https://heylink.me/pocari4d/ https://dimsum49.com/ https://nanastoto.alatprakteksmk.com/ https://yowestogel.sogoc-cm.org/ https://opaltogel.sogoc-cm.org/ https://hometogel.sogoc-cm.org/ https://terminalbet.shirkah.or.id/ https://pocari4d2.bbpkhcinagara.com/ https://datamacau.fish.unpari.ac.id/amp/ https://minurululumkendalrejo.sch.id/ http://otoric.com/ https://thebaylis.com.au/ https://opaltogel4.bbpkhcinagara.com/ https://home.akbidassyifakisaran.ac.id/ https://link.space/@masukterminalbet http://185.113.8.73/ https://heylink.me/loginterminalbet/ https://terminalbet.co.uk/ https://linkr.bio/linkterminalbet https://potofu.me/terminalbet https://restutogel.alatprakteksmk.com/ https://lavowine.com/101/akartoto https://bidpropam.babel.polri.go.id/ https://mitomobile.com/ https://terminalbet2.bbpkhcinagara.com/
KAISARPOKER TERMINAL4D kaisarpoker JNT777 TERMINAL4D GARUDA4D PRADA4D madetoto batik77 KAISARPOKER lapak7d TERMINAL4D RAJA328 SENOPATI4D asia77 SGCWIN MAXWIN138 KAISARPOKER meriah4d TERMINAL4D terminal4d SLOT5000 SISIL4D harta138 MAXWIN138 DRAGON4D lapak7d harum4d MOLE4D kpktoto KAISARPOKER neng4d PUSAT4D megawin188 TERMINAL4D sgcwin rasa4d bimabet lapak7d Acehflix21 Nonton Film Gratis kangtoto kilat77 Lapak7d KAISARPOKER LAPAK7D Terminal4d Terminal4d bacan4d bacan4d kaisarpoker lapak7d pocari4d bacan4d bacansport lapak7d terminal4d bacansport raja328 cermat88 XX1TOTO >> LINK ALTERNATIF SLOT GACOR AMAN DAN TERPERCAYA manjurbet Daftar situs slot online bacan4d lapak7d terminal4d Lapak7d LAPAK7D terminal4d BOBATOTO kaisarpoker xx1toto hw77slot terminal4d sgcwin88 mpxtoto pocari4d XX1TOTO >> Link Slot Gacor Server Luar Pasti Menang Auto Maxwin hwslot77 MATAHARI88 DAFTAR SITUS JUDI TOGEL ONLINE 2023 SLOTALADIN DEDE4D : DAFTAR SITUS JUDI TOGEL DAN SLOT ONLINE DAFTAR MPXTOTO SITUS SLOT THAILAND PALING GACOR PAUS138 >> Situs Nomor 1 Slot Gacor Hari Ini Pasti Menang Aman Terpercaya LINK ALTERNATIF MEGA188 DAFTAR DAN LOGIN MEGA138 XX1TOTO | Rekomendasi Link Situs Slot Pasti Menang Setiap Player Ada Jatah Maxwin Tikus4d | Situs Slot Online Gacor Terbaik Pasti Menang 2023 NEOTOTO lapak7d LINK SLOT GACOR BOS138 DAFTAR SITUS TOGEL ONLINE CIPUTRA88 LINK ALTERNATIF TITI4D PISTOL4D SLOT GACOR >> LINK AKTIF SITUS SLOT GACOR RTP 98% AMAN TERPERCAYA bacan4d shio togel 2024 TWSLIVE - Situs Aman Terpercaya x500 Sering Muncul Auto Maxwin XX1TOTO GARUDA138 DAFTAR DAN LOGIN neototo KAMPUS88 | Situs Resmi Casino Slot Gacor pasti Menang Terpercaya Gacor77 LINK ALTERNATIF GACOR77 winstar4d GILa138 - Zeus4d Situs Slot Online lagi gacor pgsoft deposit murah bonus gede GELAY88 > Jitu77 Agen Slot Pragmatic Online Terpercaya Deposit Gampang Menang TITI4d - Situs Togel Slot Perkalian X500 Sering Keluar Pasti Bayar Aman Terpercaya Slot88 GARUDA138 SITUS SLOT GACOR DAFTAR SITUS SLOT ONLINE GARUDA138 NEOTOTO SLOT PASTI MAXWIN >> LINK SITUS GACOR PRAGMATIC DAN PG SOFT PASTI MENANG ADA JATAH MAXWIN OLXTOTO PAKDE4D >> BO TOGEL ONLINE SLOT PRAGMATIC CASINO DI INDONESIA AMAN TERPERCAYA PASTI BAYAR XX1TOTO PG SOFT - WAJIB MENANG AUTO MAXWIN DENGAN PROVIDER RNG TERBAIK XX1TOTO SLOT PGSOFT - PROVIDER TERBAIK DENGAN RNG BERKUALITAS TINGGI AMAN TERPERCAYA XX1TOTO PRAGMATIC PLAY | SITUS SLOT RNG TINGKAT TINGGI TANPA MANIPULASI AMAN TERPERCAYA SLOT88 XX1TOTO Sweet Bonanza >> Play77 Provider Terbaik dan Resmi Slot Bonanza Aman Terpercaya XX1TOTO Slot Starlight Princess | Situs Gacor Resmi Pragmatic Play RNG Sistem Permainan Adil

neototo

XX1TOTO SERVER THAILAND | SITUS SLOT SERVER LUAR NO 1 PALING DICARI DI INDONESIA XX1TOTO SERVER THAILAND >> SITUS GACOR SERVER LUAR NO.1 PALING DICARI AMAN DAN TERPERCAYA XX1TOTO SERVER RUSIA | SITUS GACOR SERVER LUAR RNG PERMAINAN ADIL AMAN DAN TERPERCAYA NEOTOTO XX1TOTO SERVER DUBAI >> JITU77 SERVER LUAR PALING GACOR AMAN DAN TERPERCAYA LINK ALTERNATIF XX1TOTO | LINK ANTI NAWALA TERBARU TANPA VPN 2023 PALING GACOR AMAN DAN TERPERCAYA XX1TOTO | CHEAT ENGINE SLOT ONLINE PASTI MENANG JACKPOT CARA PAKAI GAMPANG HW77SLOT | SITUS GACOR AMAN TERPERCAYA NO.1 DI INDONESIA TANPA VPN MAXWIN138 DAFTAR DAN LOGIN LINK ALTERNATIF GAME JUDI ONLINE GACOR77 LUXURY333 | LINK ANTI BLOKIR GAME JUDI ONLINE TERPERCAYA XX1TOTO xx1toto Login TERMINAL4D | Situs Gacor TERMINAL4D | DAFTAR TERMINAL4D | LINK TERMINAL4D | LINK ANTI NAWALA TERMINAL4D TERMINAL4D - LINK AKTIF ANTI NAWALA T4D 2023 AMAN DAN TERPERCAYA Bacan4d Bacansports Bacan4d Bacan4d Bacan4d Kaisar21 dingdongtogel hometogel jeboltogel pocari4d evostoto koitoto oreo5d olxtoto xx1toto hw77bet hw77bet JEJUSLOT warung168 winter4d hw77bet macan33 pasarbet168 fit188 jkt77 harum4d 29hoki obs188 jp188 area188 bento123 LINK RESMI KAMPUS88 kampus88 tumi123 gasing777 semutwin batman138 kangtotovip mw68 musangwin dewa212vip beta138slot sinarjpslot rajahoki899slot dragon78 kangtotogames airbet88 supraslot ohtogel kangtoto demo bacansports mame123 login & daftar ibet44 > Situs Bandar Slot Dan bola Terkini MASTER38 >> Link Situs Alternatif Login Dan Daftar Slot Online DAGET77 >> Link Login Dan Daftar Slot Online Ibet44 >> Link Login Alternatif Anti Nawala sawit188 Api5000 Link Slot Gacor ajr88 buntogel davo88 murah4d angsa4d ohtogel togelup togelon epicwin138 batmantoto merdeka138 slot88 nagawon mamibet omtogel nasa4d pahlawan4d wongtoto xx1toto latoto inatogel kenzototo merdeka138 lionbola japan168 megawin188 mega288 kenzototo winstar88 coktogel key4d bosswin168 net77 pin4d zora4d latoto hw77slot gameonline xx1toto slotgacor cuan77 merdeka777 surgawin TUS4D LINK LOGIN & DAFTAR koitoto pamanslot mentoz4d mustang303 plaza4d2 suara4d bar88 bali777 rajahoki899 surgawin bacansports gurita4d dewi188 winlive4d kebaya4d /murah4d plaza4d2 xx1toto neko4d sabi4d cermat88 sabi4d hw77bet nyonya4d kitab4d birutoto beta138 BIRUTOTO aye4d PROTOGEL xx1toto bulantogel togelup idcash88 imbaslot wsdbola88 mabosway maxwin138 rtp luxury333 sis4d tanta88 ayam4d benua99 xx1toto benua99 musangwin bacansportsgames nagawon piramidslot batikslot game online slot slotgacor mawar189 boss177 era77 kebaya4d kebaya4d zona69 venus4d spinhoki88 angkasajp kas77 hurajp mahjong69 ronin86 besti69 prediksi77 XX1Movie Flazzmovie video muncrat Banyak cerita 99 xx1toto hw77bet hw77bet terminal4d hw77bet xx1toto.com rajabandot hw77bet xx1slot surga5000 akartoto platinumtoto rajawalitoto xx1toto xx1toto togelon pohon4d chutogel skintoto jambitoto prabujitu xx1toto xx1toto xx1toto panen77 kampung138 bom338 interwin bacan4d slot234 keris77 curhat338 mposlot bom338 interwin interwin demo bacansports jawara88 menang123 mainaja dokter88 nobar69 pom77 kuy4d bonanza88 sultan33 sihoki rajasloto grandbet88 inatogel jet77 yoktogel xx1slot hw77bet xx1toto xx1toto mantra88 captogel kompastoto polototo suster4d akartoto jabartoto prada188 koko303 jostoto yotogel totojitu xx1toto sbctoto togelup merahtoto slot88 latoto dot77 qqmacan bacan4d bacansport acehbola lapak7d terminal4d kaisarpoker xx1toto hw77bet neototo pocari4d terminalbet slot mahjong slot zeus 1000 onic77 mechaslot ratu555 bso88 bursa33 cukongbet lgo66 media77 rrq88 qqhok tus4d tus4d subur88 sawer138 rupiah168 lotusbet88 uya4d musang88 squad777 pancing77 imbabet albino4d epicwin138 bacan4d toto macau grandbet88 titanbet303 agen338 inatogel tentoto xx1toto xx1toto xx1toto togelon togelup tentoto inatogel hw77bet hw77bet minitoto oppatoto sabi4d kangtoto laetoto mariatogel linitoto sritoto unsurtoto tstoto kantortoto popotogel togelon winjitu manadototo xx1toto mariatogel lunatogel bulantogel manadototo wolestogel perkasajitu jualtoto cocol88 airbet88 betcash303